ع القهوة Ebtesam Nashed

Ebtesam Nashed مقالات متنوعة ،صحة ،مجتمع ، اخبار ، مرأة ،تعليم ، سياحة ، ثقافة….

آخر الأخبار

جاري التحميل ...

طريقة عمل خل التفاح الطبيعى فى المنزل

خل التفاح الطبيعى 





خل التفاح الطبيعي – صحي 100% من مطبخك


المكونات

 • 1 كيلو تفاح (ويفضل يكون تفاح أحمر أو أصفر عشان الطعم أحلى).

 • 3 معالق سكر بني أو عسل (للتخمير الطبيعي).

 • 1 لتر ماء فلتر.



👨‍🍳 طريقة التحضير

 1. اغسل التفاح كويس وقطعه مكعبات صغيرة (بالقشر والبذور).

 2. حطه في برطمان زجاج كبير ومعقم.

 3. أضف السكر أو العسل، وصب المياه لحد ما تغطي التفاح كله.

 4. غطي البرطمان بقطعة شاش أو قماشة نظيفة (مش غطا محكم) عشان يدخل هوا بسيط.

 5. اتركه في مكان مظلم ودافي 3 – 4 أسابيع.

 6. بعد التخمير صفي السائل، ورجعه تاني في برطمان نظيف وسيبه أسبوعين إضافيين عشان يتحول لخل.


عن الكاتب

مقالات Ebtesam Nashed

التعليقات


اتصل بنا

إذا أعجبك محتوى مدونتنا نتمنى البقاء على تواصل دائم ، فقط قم بإدخال بريدك الإلكتروني للإشتراك في بريد المدونة السريع ليصلك جديد المدونة أولاً بأول ، كما يمكنك إرسال رساله بالضغط على الزر المجاور ...

جميع الحقوق محفوظة

ع القهوة Ebtesam Nashed